JOGI NYILATKOZAT

A weblap domain-neveinek tulajdonosa:
Dessin Design Kft.

Címe: 1095. Budapest, Mester u.5.
Levelezési cím: 1095.Budapest, Soroksári út 48. 10. épület 3/12.
Székhely: 1095. Budapest, Mester u.5.
Telephely: 1095. Soroksári út 48. 10. épület III. emelet/12.
Adószám: 12107238-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-955152
Cégbejegyzés kelte: 1996.01.22.
Statisztikai számjel: 12107238-1813-113-01
Tárhely szolgáltató és elérési adatai: Lanten Bt. 8008 Székesfehérvár, Pf: 68
Telefonszám: 06-1-786-1393
Faxszám: 06-1-786-1393

info@dessin.hu

www.dessin.hu

A Dessin honlapján található információk felhasználása csak és kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik. A honlap adatai változnak a rendszeres aktualizálása folytán, így előfordulhat, hogy az ott található adatok és információk elavulnak vagy nem pontosak. A Dessin kizárja a felelősségét a hon-lapján található adatok aktualitásáért, pontosságáért és teljességéért, valamint a honlapján található hiperlinkekre való kattintással elérhető honlapok tartalmáért.

ADATVÉDELEM

Felhasználói feltételek

Tisztelt Felhasználó!

Az oldalra belépve Ön elfogadja az alábbi tájékoztatást, feltételeket akkor is, ha nem regisztrált a honlapunkon. Kérjük, hogy a honlapról való távozás előtt ne felejtse el a Dessin Design Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalakról lementett, tárolt, sokszorosított, többszörözött, másolt tartalmakat teljes egészében véglegesen törölni, kivéve, ha azok saját célból történő felhasználásra lettek átvéve, mivel a honlapról információkat, értesüléseket átvenni csak a Dessin Design Kft. engedélyével való hivatkozással lehet. Az Ön és ismerősei érdekében azonban kifejezetten javasoljuk oldalaink böngészését, saját felhasználási célból történő lementését, kinyomtatását, ismerősei részére történő átadását, de azok üzleti célból történő felhasználásához természetesen előzetes írásbeli hozzájárulásunk szükséges. Köszönjük megértését.

A Dessin Design Kft. (a továbbiakban: Dessin) Magyarország Alaptörvénye, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a személyes adatok védelméről gondoskodik.

A Dessin garantálja a www.dessin.hu oldal látogatói által önként megadott személyes adataik törvényi szintű védelmét, az információs önrendelkezési jogaik biztonságát az interneten történő kapcsolatfelvétel során is. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban szerződés megkötésére csak az előzetesen megadott adatok ismeretében kerülhet sor. Látogatóink személyes adatait a hatályos törvényi előírásokkal összhangban kezeljük. A honlapunkon lévő legtöbb információ megtekintéséhez regisztráció vagy a személyes adatok megadása nem szükséges. Vannak azonban olyan funkciók pl. hírlevél feliratkozás, mely igénybevételéhez személyes adatok megadására (név, e-mail cím) szükség lehet. A Dessin a tudomására jutott személyes adatokat, azt az Ön beleegyezése, illetve a törvényben meghatározott eseteken kívül semmilyen körülmények között nem adja ki harmadik személy számára. A honlap szerkesztősége az általa kezelt személyes adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelen hozzáféréstől.

A honlap megtekintése esetén automatikusan rögzítésre kerül a betekintés kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a látogató számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Ezek az adatok nem kerülnek összekapcsolásra más adatokkal, kizárólag statisztikai információk nyomon követésére kerülhetnek felhasználásra, és azokat a feldolgozás után megsemmisítjük. Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat, amelyek tartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Amennyiben a látogató nem szeretné, hogy anonim látogatóazonosító (cookie, süti, stb.) jel kerüljön a számítógépére, módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedei azonosító jel elhelyezését a gépére, ehhez szükség esetén kérjen segítséget.

Ha a Dessin által küldött e-mail a címzettjén kívül bármely módon más, harmadik személy birtokába jut, az e-mail tartalmát nem használhatja fel, nem változtathatja meg, nem másolhatja le, illetve semmilyen egyéb módon nem rendelkezhet vele. Amennyiben harmadik személyként olyan küldemény birtokába jut, amelyet a Dessin nem a részére címzett, akkor erről haladéktalanul értesítenie kell a Feladót, valamint a kapott küldeményt törölnie kell. A Dessin nem fogad el jognyilatkozatokat elektronikus levél útján kivéve, ha erről előzetesen nem állapodott meg a másik féllel.

Az adatkezelő a honlapon a kapcsolat menüpont alatt megadott e-mail címen keresztül érdeklődő látogatók nevét, e-mail címét adatait kezeli. A weboldal használatához megadott adatok kezelése a látogató önkéntes hozzájárulásával történik.

A Dessin Design Kft-nek, mint adatkezelőnek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál adatkezelőként történő adatvédelmi nyilvántartásba vételi eljárása megtörtént. A személyes adatok kezelését a jogszabályokban meghatározott módon végezzük. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kibocsátott adatvédelmi nyilvántartásba vételi azonosító: NAIH-73762/2014